Kwaliteit

Uw welzijn is ons belang

Kwaliteit bij Koks Podopraktijk

Kwaliteit is een van de belangrijkste streefpunten binnen ons bedrijf. Met onze nieuwste technieken én onze professionele en ervaren werknemers waarborgen wij de uitstekende kwaliteit.

Nederlandse Vereniging van Podotherapeuten

Door lid te zijn van de Nederlandse Vereniging van Podotherapeuten maken we het mede mogelijk dat de beroepsgroep zich verder versterkt.

Academie voor Podologie

De kracht van de deeltijdopleidingen is de mix van zelfstudie, contactonderwijs en motivatie. Het kennisaanbod is relevant en actueel.

Stichting LOOP

De aangesloten professionals hebben een gedegen opleiding gevolgd en voorzien u van een compleet advies en adequate behandeling.

Kwaliteit

De registerpodoloog heeft een opleiding gevolgd aan de Academie voor Podologie. Na succesvolle afronding van de studie kan een registerpodoloog zich laten registreren in het kwaliteitsregister van KABIZ (vandaar de term registerpodoloog) en zich aansluiten bij de beroepsorganisatie LOOP.

Onze praktijk en onze medewerkers moeten aan allerlei kwaliteitseisen voldoen welke regelmatig gecontroleerd worden. Deze eisen richten zich op het gebied van hygiëne, klachtenafhandeling, verslaglegging, bij- en nascholing, etc. Wij hebben al vele jaren veel tevreden klanten, waarvan sommigen al jaren bij ons terugkomen.

Innovatie

Koks Podopraktijk is niet alleen bezig met waarborgen van de kwaliteit nu, maar ook hoe we onze kwaliteit kunnen waarborgen in de toekomst. Zo proberen we onze werknemers zich steeds te laten ontwikkelen en om de nieuwste technieken te leren kennen.
Als eerste bedrijf in Nederland zijn wij zo ook begonnen met het 3D printen van steunzolen. Nu, een aantal jaar later is dit dé techniek van nu: een machine die zolen produceert op een hele duurzame manier. Door het 3D printen van zolen ontstaat er bijna geen afval waardoor je dus niet onnodig materiaal verspilt.