Vergoeding

Bekijk hoeveel u terug krijgt van uw verzekering

Wat vergoedt de verzekeraar?

Hieronder vindt u de vergoeding van uw zorgverzekeraar. De meeste zorgverzekeraars vergoeden podotherapie vanuit de aanvullende pakketten. De kosten van podotherapie gaan daarom niet ten koste van uw eigen risico. Mensen met diabetes met een zorgprofiel van 2 of hoger krijgen de medisch noodzakelijke consulten bij de podotherapeut die gerelateerd zijn aan diabetische voetproblemen, rechtstreeks vergoed vanuit de basisverzekering.

Klachten

De meest voorkomende klachten in onze praktijk zijn klachten in uw voeten en enkels. Maar ook klachten of pijn in de knieën, heupen of rug kunnen veroorzaakt worden door een verkeerde stand of afwikkeling van uw voeten.

Specialisaties

Koks Podopraktijk is breed gespecialiseerd in de paramedische wereld: van pedicure en het ontwerpen, ontwikkelen en fabriceren van zolen tot en met het adviseren, meten en produceren van orthopedische schoenen.

Podotherapie & podologie

De term podologie staat voor voetkunde, het is een wetenschap die zich bezighoudt met de behandeling van klachten aan de voet. Ook de behandeling van klachten hogerop in het lichaam die hun oorzaak in de voet hebben, valt onder de podologie.