Het team

Maak kennis met onze vakmensen!

Het team

Al vele jaren werken wij met hetzelfde, professionele team om uw klachten te verhelpen. Hieronder stellen we ze aan u voor!

Roland Koks
Roland KoksFounder/Manager podoloog
Richtte samen met zijn vrouw Brenda Koks Schoenmakerij en Podopraktijk Gemert op als voortzetting van het familiebedrijf. De man die alles kan: zolen aanmeten en ontwerpen, orthopedische schoenen maken, directeur van de register podologie opleiding, technisch inzicht en enorm veel hobby’s waaronder motorcrosser en muzikant. Je hoort het goed, naast het harde werk voor zijn bedrijf is hij vele avonden ook druk bezig met muziek maken met zijn band.
Brenda Koks
Brenda KoksAdministratief medewerker
Is samen met haar man Roland begonnen met Koks Schoenmakerij en Podopraktijk Gemert. Binnen het bedrijf is Brenda overal terug te vinden, achter de balie voor afspraken, achter de schermen voor administratief werk en van alles wat er nog meer bij komt kijken. Naast haar werk vindt ze het lekker om een boek te lezen en houdt ze van spelletjes spelen.
Lieke Koks
Lieke KoksAllround medewerker
Kan van alles en nog wat en springt bij waar nodig. Ze is opgegroeid in het familiebedrijf en werkt graag mee in de alsmaar groeiende toko. Ze is regelmatig te zien achter de balie voor afspraken, of achter de schermen waar ze administratief werk doet. Naast dit werk maakt ze ook haar eigen kleding en mag ze haarzelf Meester Coupeur noemen! Haar kennis in kleding leert ze dan ook graag weg als docente op verschillende opleidingen in Nederland.
Bart Koks
Bart KoksSoftware engineer / ICT beheerder
Ontwikkelaar van onze eigen programma’s en tekensoftware en daarnaast heeft Bart altijd een blik op de toekomst: van de nieuwste innovaties is hij bekend. Zo zorgde hij er ook voor dat Koks Podopraktijk begon met het 3D printen van steunzolen als een van de eerste in Nederland. Naast werk is Bart een echte spelletjes man en net als bij zijn werk is hij hierin niet uit het veld te slaan.
Myrne Donkers
Myrne DonkersPodotherapeut
Myrne is Podotherapeut en probeert mensen van de juiste behandeling te voorzien. Verder is ze graag op het handbalveld te vinden of leuke dingen doen met haar vriendinnen.
Ilona de Vries
Ilona de VriesProductiemedewerker, Registerpodoloog
Niet alleen is Ilona registerpodoloog, ook is ze pedicure van beroep. Verder wordt ze ook wel vliegende keep genoemd omdat ze overal inzetbaar is: van aanmeten en het schuren van zolen, tot pedicure. Ofwel: een topper! Naast werk kun je Ilona ook nog wel eens in de lucht tegenkomen. Ze gaat namelijk regelmatig paragliden!
Joris Tichelaar
Joris TichelaarProductiemedewerker, Registerpodoloog
Joris is langs dat hij Registerpodoloog is ook nog bezig met een opleiding kwaliteitsmanagement om zich zelf te blijven ontwikkelen. Naast dat hij bij ons werkt heeft hij ook nog een eigen praktijk.
Lars de Brouwer
Lars de BrouwerCommunicatie & marketing medewerker
Met zijn creativiteit versterkt hij het Communicatie & marketing team, hij zorgt dat alles een mooie uitstraling heeft voordat het online geplaats wordt. In zijn vrije tijd zie je hem vaak met een camera rond lopen of van een berg af skiën.
Peter Jeurissen
Peter JeurissenProductiemedewerker
Heeft het bedrijf enorm geholpen en zien groeien! Hij is nu al 15 jaar werkzaam bij Koks Podopraktijk, en hoort voortaan bij de inboedel. We kunnen hem niet meer missen in ons lab. Van oorsprong is Peter bakker en nog steeds pakt hij deze hobby vaak op, zoals zijn heerlijke worstenbroodjes waarvan we tijdens de kerst enorm mogen genieten.
André Verbakel
André VerbakelProductiemedewerker
André is een allround medewerker. In de weekenden is hij vaak op een motor te vinden. En brengt hij graag een bezoekje aan de Eifel.
Céline Klaassen
Céline KlaassenCommunicatie & marketing medewerker
Céline werkt bij het communicatie & marketing team en zorgt ervoor dat alle socials up to date blijven. Naast het werk is ze graag sportief bezig of is ze te vinden bij haar vriendinnen.
Conny van den Nobelen
Conny van den NobelenRegisterpodoloog (op oproep basis)
Een registerpodoloog in hart en nieren en als het druk is bij Koks Podopraktijk, helpt Connie een handje mee. Daarnaast heeft ze haar eigen praktijk en is ze docente bij de Academie voor Podologie
Irma Martens
Irma MartensRegisterpodoloog (op oproep basis)
Werkt bij Koks Podopraktijk als podoloog op oproep basis. Irma heeft hiernaast haar eigen bedrijf in podologie en pedicure.
Rianne Verhoeven
Rianne VerhoevenRegisterpodoloog (op oproep basis)
Een harde werker die ook weleens bijspringt bij Koks Podopraktijk als registerpodoloog. Daarnaast heeft ze haar eigen praktijk waar ze dan ook vaak te vinden is als registerpodoloog én medisch pedicure.
Ruud Smets
Ruud SmetsRegisterpodoloog (op oproep basis)
Naast zijn eigen praktijk is Ruud zo nu en dan ook voor Koks Podopraktijk aan het werk. Hij valt regelmatig in en staat altijd voor ons klaar.

Klachten

De meest voorkomende klachten in onze praktijk zijn klachten in uw voeten en enkels. Maar ook klachten of pijn in de knieën, heupen of rug kunnen veroorzaakt worden door een verkeerde stand of afwikkeling van uw voeten.

Specialisaties

Koks Podopraktijk is breed gespecialiseerd in de paramedische wereld: van pedicure en het ontwerpen, ontwikkelen en fabriceren van zolen tot en met het adviseren, meten en produceren van orthopedische schoenen.

Podotherapie & podologie

De term podologie staat voor voetkunde, het is een wetenschap die zich bezighoudt met de behandeling van klachten aan de voet. Ook de behandeling van klachten hogerop in het lichaam die hun oorzaak in de voet hebben, valt onder de podologie.