HET TEAM

Maak kennis met onze vakmensen!

MAAK EEN AFSPRAAK

HET TEAM

Al vele jaren werken wij met hetzelfde, professionele team om uw klachten te verhelpen. Hieronder stellen we ze aan u voor!

ROLAND KOKS
ROLAND KOKSFounder/Manager podoloog
Richtte samen met zijn vrouw Brenda Koks Schoenmakerij en Podopraktijk Gemert op. De man die alles kan: zolen aanmeten en ontwerpen, orthopedische schoenen maken en muziek maken. Je hoort het goed, naast het harde werk voor zijn bedrijf is hij ook druk bezig met muziek maken met zijn band.
BRENDA KOKS
BRENDA KOKSAllround medewerker
Is samen met haar man Roland begonnen met Koks Schoenmakerij en Podopraktijk Gemert. Binnen het bedrijf is Brenda overal terug te vinden, achter de balie voor afspraken, achter de schermen voor administratief werk en van alles wat er nog meer bij komt kijken. Naast haar werk vindt ze het lekker om een boek te lezen en houdt ze van spelletjes spelen.
LIEKE KOKS
LIEKE KOKSAllround medewerker
Kan van alles en nog wat en springt bij waar nodig. Ze is opgegroeid in het familiebedrijf en werkt graag mee in het bedrijf. Ze is regelmatig te zien achter de balie voor afspraken, of achter de schermen waar ze administratief werk doet. Naast dit werk is ze ook docent bij Summa Fashion en maakt ze haar eigen kleding!
BART KOKS
BART KOKSSoftware engineer / ICT beheerder
Ontwikkelaar van onze eigen programma’s en tekensoftware en daarnaast heeft Bart altijd een blik op de toekomst: van de nieuwste innovaties is hij bekend. Zo zorgde hij er ook voor dat Koks Podopraktijk begon met het 3D printen van steunzolen als een van de eerste in Nederland. Naast werk is Bart een echte spelletjes man en net als bij zijn werk is hij hierin niet uit het veld te slaan.
ILONA DE VRIES
ILONA DE VRIESProductiemedewerker, Registerpodoloog
Niet alleen is Ilona registerpodoloog, ook is ze medisch pedicure in opleiding. Ook wel vliegende keep genoemd omdat ze overal inzetbaar is: van aanmeten en het schuren van zolen, tot pedicure. Ofwel: een topper! Naast werk kun je Ilona ook nog wel eens in de lucht tegenkomen.. Ze gaat namelijk regelmatig paragliden!
DIRK VAN ETTEN
DIRK VAN ETTENPodotherapeut
Zorgt ervoor dat iedere klant naar buiten gaat met een lach. Niet alleen door zijn enthousiasme, maar ook omdat hij klachten wegneemt door het analyseren en oplossen van het onderliggende probleem. Naast werk is hij vaak op het voetbalveld te vinden maar ook in de kroeg met vrienden!
TEUN VAN HOOF
TEUN VAN HOOFCommunicatie & marketing medewerker
Zorgt ervoor dat nieuwe concepten en ideeën van Koks Podopraktijk goed op de markt gebracht worden. Verder houdt hij zich bezig met analyseren, maar ook ontwerpen van communicatie uitingen naar buiten toe. Naast zijn werk hier, is hij druk bezig met zijn studie Commerciële Economie en is hij vrijwilliger bij STEMP en de Gemertse badmintonvereniging.
LARS DE BROUWER
LARS DE BROUWERCommunicatie & marketing medewerker
Met zijn creativiteit versterkt hij het Communicatie & marketing team, hij zorgt dat alles een mooie uitstraling heeft voordat het online geplaats wordt. Naast het werken is hij 3de jaar Communicatie & Multimedia Design student. In zijn vrije tijd zie je hem vaak met een camera rond lopen of van een berg af skiën.
PETER JEURISSEN
PETER JEURISSENProductiemedewerker
Is vaak werknemer van de maand geweest, hij was er namelijk al vanaf het begin bij! Hij is nu al 15 jaar werkzaam bij Koks Podopraktijk, een hele tijd waar hij mooie dingen gemaakt heeft. We kunnen hem niet meer missen in ons lab. Van oorsprong is Peter bakker en nog steeds pakt hij deze hobby vaak op.
VERONIQUE RAMAKERS
VERONIQUE RAMAKERSRegisterpodoloog (op oproep basis)
Iemand waar je altijd op kunt rekenen. Als wij er even niet meer uitkomen, staat Veronique paraat als podoloog. Ze heeft ook haar eigen praktijk waar ze als podoloog en pedicure te werk gaat.
RUUD SMETS
RUUD SMETSRegisterpodoloog (op oproep basis)
Naast zijn eigen praktijk is Ruud zo nu en dan ook voor Koks Podopraktijk aan het werk. Hij valt regelmatig in en staat altijd voor ons klaar.
RIANNE VERHOEVEN
RIANNE VERHOEVENRegisterpodoloog (op oproep basis)
Een harde werker die ook weleens bijspringt bij Koks Podopraktijk als registerpodoloog. Daarnaast heeft ze haar eigen praktijk waar ze dan ook vaak te vinden is als registerpodoloog én medisch pedicure.
IRMA MARTENS
IRMA MARTENSRegisterpodoloog (op oproep basis)
Werkt bij Koks Podopraktijk als podoloog op oproep basis. Ook Irma heeft hiernaast haar eigen bedrijf in podologie en pedicure.
CONNIE VAN DEN NOBELEN
CONNIE VAN DEN NOBELENRegisterpodoloog (op oproep basis)
Een registerpodoloog in hart en nieren en als het druk is bij Koks Podopraktijk, helpt Connie een handje mee. Niet alleen is ze registerpodoloog, maar ook pedicure + en heeft ze haar eigen bedrijf.

KLACHTEN

De meest voorkomende klachten in onze praktijk zijn klachten in uw voeten en enkels. Maar ook klachten of pijn in de knieën, heupen of rug kunnen veroorzaakt worden door een verkeerde stand of afwikkeling van uw voeten.

LEES MEER

SPECIALISATIES

Koks Podopraktijk is breed gespecialiseerd in de paramedische wereld: van pedicure en het ontwerpen, ontwikkelen en fabriceren van zolen tot en met het adviseren, meten en produceren van orthopedische schoenen.

LEES MEER

PODOTHERAPIE & PODOLOGIE

De term podologie staat voor voetkunde, het is een wetenschap die zich bezighoudt met de behandeling van klachten aan de voet. Ook de behandeling van klachten hogerop in het lichaam die hun oorzaak in de voet hebben, valt onder de podologie.

LEES MEER